Madingiausi nagai 2020 pavasariui! Kokios yra naujausios mados tendencijos?

Madingiausi nagai 2020 pavasariui! Kokios yra naujausios mados tendencijos?

Diskotekų šurmulys, retro romantiškumas ir makiažų inspiracijos.

Pamatyk pagrindines 2020m. pavasario mados tendencijas, sužinok, kokios spalvos ir stiliai karaliaus nagų pasaulyje ir atrask naują Indigo gelinių lakų kolekciją.

Vintažinio stiliaus diskotekų beprotybė - stilingos 2020 pavasario spalvos

Ryški, optimistiška ir drąsi spalvų gama, sujungta į abstrakčius modelius - grįžimas prie pašėlusių 70ųjų ir 80ųjų yra viena įtakingiausių tendencijų, kuri dominuos šio pavasario stiliuje. 

Pavasarinių nagų spalvos primins prieš keletą dešimtmečių vykusias diskotekų tendencijas, įskaitant subtiliai balintą rožinę, mėlyną, mėtinės atspalvius, persikinę ir melioninę spalvas. 

Think Spring       Think Spring

Retro romantika - pastelinis manikiūras subtilioms romantikėms

Ar mėgstate mergaitišką subtilų manikiūrą? Šį sezoną romantikai, kuriems pavasaris asocijuojasi su pasteliniais nagais ir subtiliais dizainais, ras tikrai sau patrauklių idėjų! Grįžtame prie romantinio įvaizdžio madoje, į Viktorijos laikų standžias apykakles, nėrinius ir juvelyrinius elementus, kurių įkvėptas manikiūro pasaulis atgaivins pastelines spalvas ir rafinuotos dizainus.

Think Spring       Think Spring

Makiažas + nagai - pavasarinis manikiūras, suderintas su makiažo įvaizdžiu

Ar svarstote, kokią nagų spalvą pasirinkti pavasarį? Patikrinkite savo makiažo priemones ir įsikvėpkite mėgstamiausios makiažo paletės atspalvių. Pastelinės nagų spalvos, idealiai derančios su makiažu, yra dar vienas grožio hitas artėjančiame sezone. Pasirinkite vieną dominuojantį atspalvį, charakteringą dizainą ar blizgantį akcentą - Jūsų manikiūras ir makiažas turi papildyti vienas kitą. 

Think Spring       Think Spring

Think Spring - pasitik madingiausias 2020 pavasario nagų spalvas 

Atsakymas į pirmaujančias mados tendencijas yra naujausia Indigo gelinių lakų kolekcija. Kolekcija, kuri padės sukurti madingiausią pavasario manikiūrą. Pajusti pavasario energiją ir pamatyti pasaulį per pastelinius akinius. Atraskite 10 pavasario atspalvių, įkvėptų naujausių sezono tendencijų. 80ųjų disko stilius ir retro stiliaus mergaitiška romantika, sujungti į vieną pastelinę paletę, kupiną optimizmo ir pavasario gaivumo. Pieniška persikinė 'Pasteliusz', rožinė 'Petarda', o gal 'Hipster' debesuoto dangaus atspalvis - rinkitės tą, su kuriuo pasakysite 'Ate' žiemai. 

Kurkite savo pastelinį įvaizdį, suaktyvinkite PAVASARIO režimą ir.. 'Think Spring' (mąstykite pavasariu).