ONLINE mokymai VADOVAMS ar studijų įkūrėjams

ONLINE mokymai VADOVAMS ar studijų įkūrėjams

Labai seniai vysčiau šią mintį ir pagaliau man pavyko viską susidėlioti bei viskam pasiruošti. Be proto džiaugiuosi pranešdama šią žinią! 

Noriu pristatyti Jums savo Online mokymus ir jų konceptą 

Mokymai vyks vis nauja tema, kuri nesikartos.  Vadinasi, jei tema Jums aktuali, galite prisijungti. Vėliau tokios galimybės nebus. Mokymai bus paskelbiami maždaug prieš 1mėn, vadinas tiek laiko turėsite registracijai.

Mokymų trukmė - 3sav. Per savaitę turėsime dvi dienas mokymų bei vieną dieną atsakymų į Jūsų klausimus sesiją. Vadinasi iš viso - 3 susitikimai per savaitę. 1-2h trukmės.

Taip pat tai bus ne tik teorija, o Jūs gausite ir praktines užduotis, kurias iškart galėsite pritaikyti bei panaudoti savo darbe, gerinant kokybę.
Po kiekvienos pamokos užduotis bus susijusi su tos pamokos tema ir padės geriau įsisavinti tos pamokos medžiagą.

Pirmoji tema - VADOVAVIMAS.
Kurso pradžia Lapkričio 16d.

Registracijai iki Lapkričio 6d. 23:59 taikoma pati mažiausia kaina - vos 49eur už 3sav. mokymus :)
Tai kaina su nuolaida, kuri vėliau brangs. Galutinė kaina 99eur.

Kurso metu mokysimės apie žmonių atrankas, kaip įvertinti jau esantį kolektyvą, kaip suprasti, kurie žmonės tinkami mūsų komandoje, kurie ne, kaip deleguoti darbus, kaip spręsti problemas ir daug kitų dalykų. Pildysime lenteles, atliksime praktines užduotis, kurios padės viską įsivertinti ir pastebėti bei suprasti.

Kaip ir įprasta, pagrinde orientuosiuos į grožio sritį ir joje dirbančius specialistus. 

Registraciją bei daugiau informacijos galite rasti nukeliavę https://www.justinauzdavinyte.com/ pasirinkę skiltį Mokymai. 


Iki susitikimo :)